Wednesday, June 23, 2010

LIANA AFIERA MALIK

MN73. BUKAN PUTERI LINDUNGAN BULAN. SOLD.


MN48. JEALOUS LA PULAK! YOYO Series No. 7 ~ 9 - SOLD, MN49. DAH KATA DAAAH! YOYO Series No. 10 ~ 12. SOLD.


MN46. EH.. IYE KE NI? YOYO Series No. 1 ~ 3 - SOLD, MN47. 1,2,3... I LOVE YOU! YOYO Series No. 4 ~6. SOLD.


MN27. Ingin Ku Sandarkan Harapan . SOLD.


MN28. Sakitnya Rindu Ni.. . YOYO Series No.13. SOLD.

22 comments:

  1. i nk sume novel pasal yoyo..
    u ade x..

    ReplyDelete
  2. yoyo ade last yang 5th novel kan.ape tajuk die eh?and u ade tak?

    ReplyDelete
  3. so sorry..sume YOYO dah jual..

    yg last Sakitnya Rindu YoYo 13..

    ReplyDelete
  4. ape tajuk2 citer koleksi YOYO tuh??dah xde eh kat market??huhu

    ReplyDelete
  5. usahkan buku.. writer nye pon x tau ke mana dah..

    ReplyDelete
  6. erk kak yg dalam sakitnya rindu tu apa jdi? nak sngt tau..saya dh lama carik novel tu tpi xjmpe pn :(

    ReplyDelete
  7. x jadi apa.. cite tergantung jugak.. kuzer tu hilang th ke mana..

    ReplyDelete
  8. hmm nie yg bnci org wat crite x hbis nie..haih

    ReplyDelete
  9. asal laa tk wat smbgn cite YOYO tu kan best..sy start bc novel tu time form 1..manalaa hilang yer penulis tu..

    ReplyDelete
  10. jom kte ramai2 buat misi mncari penulis novel yoyo a.k.a liana afiera malik..xP

    ReplyDelete
  11. jom2..kite suruh dia smbg blk citer psl kuzer yg menghilangkan diri tuh..ada lg tk stok smua koleksi YOYo sy nk belilaa..pnh beli dulu tp kwn2 pinjam entah hilang kemana..:(

    ReplyDelete
  12. tu la mslhanye klau bgi org pnjam nie..ske buat harta sndiri..tpi klau kte xbgi pnjam ckp kdekut lak..haih

    ReplyDelete
  13. hurmm..skunk br laa nk mencari buku novel tuh sure tk der stok yer..awk ada semua novel YOYO?

    ReplyDelete
  14. ad novel bukan puteri lindungan bulan...nk sgt2 novel tue

    ReplyDelete
  15. saya nak jugak siri yoyo tuh, adoiyai..
    ssh tul nk cari balik..
    saye de 1 je..

    saya dgr penulis dh meninggal

    http://estinasi.blogspot.com/2011/08/perginya-novelis-liana-afiera-malek-ke.html

    x tau r betul ke x kan~

    ReplyDelete
  16. nak beli MN27 Ingin Ku Sandarkan Harapan, cam mane nk oder..

    ReplyDelete
  17. yoyo siri 1 masi ada jual ke??

    ReplyDelete
  18. cam ner nak dapatkan novel yona & yoni??? help me pls,,,

    ReplyDelete
  19. Salam..saya adalah anak saudara kepada Liana Afiera Malik @Juliana Sukmawati Afiera Malik..Beliau sudah kembali ke sisi Allah selepasnya raya haji tahun lepas(2011) .. Diharap pada anda semua sedekahkanlah walau secebis doa sekalipun dan diharap sgt jgnlah anda semua mencaci,mengkutuk,mahupun membenci beliau.. :) Al-fatihah

    ReplyDelete
  20. Saya ada novel yoyo yg ke 4 & 5. tajuk Dah kata dah & sakitnya rindu ni.
    Jika berminta boleh email ke easy.shoppe@gmail.com atau msj di 017-6031450.

    ReplyDelete